Podatki podjetja

logo_rokodelc

   Miha Potočnik s.p.
   Breg 18, 4274 Žirovnica

   GSM 041 263 602

   info@rokodelc.si


   D.ŠT.: 97832596
   TRR: SI56 03186–1001436593

Novice in Projekti

rokodelc11

Oglejte si naš letak (pdf)

letak

Naročite se na novice

* indicates required

Starodavna umetnost izdelovanja mozaikov je bila prisotna skozi vso zgodovino, saj se je ohranilo veliko osupljivih primerkov. To je zelo trpežna in vsestranska umetnost, saj jo najdemo na javnih mestih, zunanjih površinah stavb, na igriščih ali v parkih ter v različnih zasebnih okoljih, kot so domovi in vrtovi. Čudoviti in okrasni mozaiki, ki jih ustvarjamo za svoje zadovoljstvo, bodo naša zapuščina prihodnjim generacijam« (Helen Baird, Mozaiki)

Mozaik vam lahko izdelamo na javnih ali v zasebnih prostorih. Obsega lahko večje ali manjše stenske in druge površine zunanjega ali notranjega interiera.

 

Hiška Pr`Tonc, Breg pri Žirovnici

Železniška postaja Radovljica

 

Izdelava mozaikov iz različnih materialov

Po vaših željah vam lahko osnujemo in izdelamo mozaik iz različnih materialov, kot so steklene in keramične ploščice, keramika, naravno kamenje, marmor, steklena zrna, ogledalca, lomljen porcelan, školjke, kovina,…in v barvah, ki se bodo najlepše podale ambientu vašega doma, dvorišča, vrta ali poslovnega prostora. Uporaba različnih materialov lahko mozaik obogati z dramatičnostjo, vzorci in raznolikostjo. V mozaikih lahko upodobimo ljudi in živali, naravni svet, rastline in cvetlice ter geometrijo in abstraktnost.

 

Že nekaj let se ukvarjamo tudi z izdelavo ambientalnega mozaika

Po vaših željah vam lahko izdelamo unikatna svetila...

 

Z mozaikom vam lahko obložimo tudi staro pohištvo,…

 

 

Dekorativni mozaiki so lahko tudi lepo darilo…

 

 

Iz mozaika vam lahko izdelamo tudi oglasno tablo. Prednost ročno izdelane oglasne table iz mozaika je njena boljša opaznost.

 

 

© 2011 Rokodelc

Miha Potočnik s.p., Breg 18, 4274 Žirovnica, G 041 263 602, info@rokodelc.si