Podatki podjetja

logo_rokodelc

   Miha Potočnik s.p.
   Breg 18, 4274 Žirovnica

   GSM 041 263 602

   info@rokodelc.si


   D.ŠT.: 97832596
   TRR: SI56 03186–1001436593

Novice in Projekti

rokodelc11

Oglejte si naš letak (pdf)

letak

Naročite se na novice

* indicates required

 

Miha nam je pomagal pri izvedbi obnove strehe na stanovanjsko-gospodarskem objektu cca 600m2. Dogovorjena in dodatna dela je Miha opravil v dogovorjenem roku.

30 let pomalem gradimo in se srečujemo z izvajalci gradbenih del; Miha zmaga v vseh točkah.

. Zanesljiv,
. natančen,
. drži se rokov,
. prilagodljiv,
. vesten,
. pozoren,
. vedno nasmejan,
. resen in hkrati zabaven,
. nevsiljiv pri usklajevanju želja, idej in možnosti,
. najvišja kvaliteta za primerno ceno,.
Predvsem smo bili zadovoljni z Mihovim reševanjem >presenečenj<, ki jih pri obnovi 120 let starega ostrešja res ne manjka.

Bravo Miha in ekipa!

Staša Paradiž

 Z obnovo ostrešja smo dolgo odlašali. Želeli smo, da se obnova opravi tako, da bo mogoče kasneje v staro gospodarsko poslopje umestiti tudi bivalno enoto. Skratka veliko želja, še več dilem glede izvedbe ter dolge a nezaključene diskusije v družinskem krogu. Ko smo se dobili z Mihom, so se stvari premaknile. Izčrpno smo se pogovorili in Miha nam je pripravil finančno ovrednotene variante obnove. Naši odločitvi je sledila ponudba, ki smo jo sprejeli. Ob dogovorjenem času so se dela začela. Miha nas je sproti seznanjal z napredovanjem obnove in dobro svetoval pri nepredvidenih zapletih. Po koncu del smo dobili podrobno specificiran račun s korektno ovrednotenimi dodatnimi deli. Več kot zadovoljni.

Matija Arh

 


 

"Potem, ko smo malenkost spremenili gradbeni načrt, nama je Miha Potočnik svetoval izvedbene detajle pri ostrešju, s svojo ekipo pa je v dogovorjenem času celotno streho tudi naredil.

Kot laik lahko rečem, da tako ostrešje kot celotna streha izgledata zelo lepo, s pozorno izvedenimi detajli. Nekajkrat sem mojstre opazoval pri delu in dobil vtis profesionalnosti in skrbnosti.

Priporočam!"

Tomo, Bled

 


Z izvedbo Rokodelc'a, ki nama je po naših željah in nad pričakovanji uredil balkon, sva bila nadvse zadovoljna ... natančno, hitro in strokovno opravljeno delo, pa še čiščenje ni bilo potrebno! ... Toplo priporočava vsakomur, ki mu je čas dragocen, hkrati pa želi vrhunsko opravljeno storitev po dostopni ceni!

Marija in Bojan, Ljubljana


 

Župan občine Žirovnica, gospod Leopold Pogačar, je reprodukcijo Prešernove podobe v mozaiku kot protokolarno darilo med drugimi podaril tudi sledečim gostom:

- minister za kmetijstvo in okolje g. Dejan Židan
- državna sekretarka ministrstvo za kmetijstvo mag. Tanja Strniša
- minister za obrambo g. Aleš Hojs
- državni sekretar Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport g. Aleksander Zorn
- dr. Miha Mazzini
- nadškof dr. Anton Stres
- predsednik mednarodnega združenja PEN prof. John Ralston Saulom
- minister za izobraževanje, znanost in šport, dr. Jernej Pikalo


 

'S kreacijo skupnih idej in energije je nastala nova "Sončna kopalnica". Modrina se iz tuša, s pregradno steno iz siporeksa, lepo zlije z rumenimi ploščicami, dekorativni detajli iz rečnih kamnov pa umirjajo žive barve in hkrati poživljajo celosten ambient intime. Fugirna masa v antracitnem barvnem odtenku izredno poudari celostno podobo in pušča močan vtis. Pridih sonca kopalnici da ročno izdelano ogledalo iz mozaika. Prava inspiracija kreativnosti!'

Sonja, Apartmaji Kobal Bled
www.kobal-bled.net


Marko in Alexandra Pintar – Zgornje Gorje Jesen 2013 – Najlepša hvala!

Gospod Miha Potočnik – lastnik Firme „Rokodelc“ nama je pri nadstrešku za teraso in balkonske ograje izredno dobro svetoval in pomagal od ideje pa do končnega izdelka. Povedala sva mu samo nekaj okvirnih želja in na najino presenčenje je končni izdelek nastal še precej bolje kot sva si pa predstavljala. Tako da lahko rečeva, da sva z izdelkom zares zadovoljna, kvaliteta izdelave je super in tudi dogovorjenih rokov so se držali natančno kot švicarska ura. Tudi vse je bilo točno po predračunu in ni bilo nobenih neprijetnih presenčenj ali dodatkov itd. Delajo zelo hitro, natančno, ne motijo okolice in ko je fertig, je tudi vse počiščeno in pospravljeno.

Na kratko: firmo „Rokodelc“ lahko mirno priporočava vsem, ki nočete imeti nobenih skrbi in ki bi radi imeli narejeno vse brez nepotrebnih težav in zapletanj. Hitro in kvalitetno.

Pri nama je naročeno ratalo bolje kot sva pričakovala in se zato Mihu in njegovi firmi najlepše zahvaljujeva in sva tudi že naprej naročila dela. Torej „Rokodelca“ bova še naprej naročala in kakor se reče, od naju imajo 5 zvezdic in toi toi toi…!!!

Najlepša hvala in veliko uspeha naprej.

Marko in Alexandra Pintar


Izvedba del "Pri Jelenu" - hitro, kakovostno in v skladu z dogovorom... torej točno tako kot to delajo
profiji... :)... posledično je stranka z opravljenim delom lahko samo v celoti in zelo zadovoljna...

Antus, d.o.o. Jesenice

© 2011 Rokodelc

Miha Potočnik s.p., Breg 18, 4274 Žirovnica, G 041 263 602, info@rokodelc.si